Diamond Foundation Suspa Beauty






MUKA BERMINYAK ???

MENCARI ASAS MEKAP YANG KERING,RINGAN DAN CEPAT MERESAP KETIKA DI SAPU ???
.
TIDAK MENCOMOTKAN MEKAP ANDA BILA BERPELUH???

Melindungi kulit dari pancaran sinar UV,habuk & debu
Bertindak sebagai asas mekap
Menjadikan solekan tahan lama
Membuatkan kulit lebih halus dan flawless
Melembabkan & memberikan nutrisi pada wajah
Menutup cela,jerawat,parut jerawat,jeragat & pori pori terbuka
Sesuai untuk pelbagai peringkat usia
Sesuai untuk kulit cerah,sawo matang dan semua jenis kulit
Harga mampu milik!! 😉
 
Rm66 tahan untuk 4 bulan penggunaan

Whasapp sekarang
0199001697

:)

 

Ultimate Perfecting Toner dari Suspa Beauty




HELLO 😎

JUST CALL ME 'AIR MAWAR'!
Nama dalam surat beranak saya Ultimate Perfecting Toner. Tp tuan saya panggil saya air mawar je disebabkan saya ni dihasilkan 100% dar bunga mawar@Rose.

Sejak saya wujud dikedai tuan saya, saya menjadi perhatian ramai wanita. Kerana bau saya yg sgt segar dan wangi dan rupa sy yg cantik ☺️

Make-up artis selalu dtg borong sy. Diorg kata, kalau semburkan saya ke wajah artis, mekap diorang akn stay lama.

Ramai wanita setuju dan cakap, saya ni melembapkan kulit diorg di kala musim panas ni 🌞

Ramai org xtahu, sy juga sebenarnya dpt mencerahkan kulit dan mengecutkan jerawat. 😍

Cara nak guna saya senang jew. Cuci muka dgn Whitening Gluta Soap,lapkan, semburkan saja sy terus ke wajah. Kemudian pakai alas mekap dan bedak..kemudian semburkan sekali ag agar mekap syg bertahan lama! Tu je 👍👍👍

Hope kita akan bersama suatu hari nanti!

Salam syg dari sy,
AIR MAWAR

Whatsapp

Nad

#suspabeautyterbaik #suspabeautyberkesan #suspabeauty #suspabeautyno1malaysia

Suspa Beauty

Kite still jual Suspa tau! Bizi skit sebab kite dah dapat baby! Weeeee.



Whatsapp untuk info :D

Nad