Posto! Posto! Posto!


Selamat petang korang!!

Stok semakin susut ni.

Ramai nak berseri dan mewah di hari raya hihi. 

Isnin ni kite nak pos.

Sape nak join pos Triple Advance Set ni, cepat WhatsApp kite naaa.




Nad :
019-9001697

Rawat dan Cantik.

:) 

Eh, eh, eh..

Alang-alang kite nak selit lagi TESTIMONI TERBARU SUSPA BEAUTY. ;)







Amboihhh, semua glowing, semua cantik aihh dengan SUSPA BEAUTY. Korang apa lagi, meh WhatsApp kite lekaiiiihhh!!

Hehehe.



Nad :
019-9001697

Rawat dan Cantik.

:)




Salam Aidiladha :)


Heee, tahun ni tahun kedua tak balik raya haji weh. Huu, Detz nak save cuti dia dah. Jadi, tak bolehlah balik.

So, seminggu cuti sekolah ni aku duk umah. Bila duk umah rasa cepat je masa berlalu. Hihihi padahal takde buat apa sangat pun. Lepak je lebih. :P

Maaf zahir dan batin ye korang.




Banyak berita kita terima di musim haji ni kan antaranya kren runtuh dan rempuhan. Semoga waris-waris yang terlibat tabah menghadapi hari mendatang.


Whitening Specialist Serum dari Suspa Beauty

Hye 




Whitening Specialist Serum diasaskan dari buah peach sgt berkhasiat utk:


 membuang parut degil
 menghapuskan jerawat
 melembutkan kulit
 mengecilkan pori
 mengurangkan minyak pd wajah
 memcerahkan dan seratakan warna kulit
 anti penuaan
 menegangkan kulit wajah

Wajah akan tampak lebih shining dan mewah. Penggunaannya yg konsisten dpt memberi kesan yg sgt menakjubkan dalam masa beberapa hari sahaja!

HARGA WM: RM55 EM:RM65

Jika berminat boleh pm inbox atau whatsapp ke 


Nadd : 0199001697

Jom bebaskan kulit wajah dari cela!
Jom gebu!
Jom mewah!

:)

Acne Soap Suspa Beauty


Jerawat secara amnya merupakan suatu fenomena biological yang terjadi pada kulit akibat dari masalah keradangan tisu pada bahagian kelenjar minyak di kulit manusia. Ianya sering muncul pada bahagian kulit yang selalu berminyak seperti kulit muka dan kulit badan. Berdasarkan kajian yang dijalankan dalam bidang perubatan dermatologi telah menemukan hampir 50 jenis jerawat telah menjadi masalah kepada lelaki dan wanita. Jerawat; bahasa Inggeris “Acne Vulgaris”, iaitu masalah kulit yang berlaku pada Pilosebaceous (terdiri daripada rongga rambut dan kelenjar minyak)pada bahagian kulit. Masalah jerawat selalunya sering dialami oleh golongan remaja akil baligh dan dewasa disebabkan oleh perubahan hormon badan yang normal.

sumber: wikipedia


Wahhh, takut kan dengan jerawat ni. Sape pun tak nak jerawat. Muka pun nampak suram je.

Tapi takpe, dengan Suspa Beauty, korang semua dapat menghilangkan jerawat sekaligus memudarkan parut jerawat sedia ada




Memperkenalkan Acne Soap Suspa Beauty. Digunakan bersama set Triple Advance.

Hanya RM 10 tidak termasuk pos


Boleh WhatsApp saya

Nad : 0199001697
Salah satu testimoni. :)

Jangan lupa contact saya. Free consultation uolls.

Kikikikiki.