Testimoni Hebat Suspa Beauty ;)

Okay, nak share lagi testimoni Suspa Beauty. Kulit aku dulu sebelum kahwin memang penuh dengan jerawat, tapi jerawat tu pesen naik kat dagu dan sekitar rahang. Sakit hati woooo. Tapi takpe, dengan Suspa Beauty, InshaAllah masalah tu semua boleh dirawat.



Wajah anda akan menjadi lebih anjal, berseri dan gebu.
Produk bumiputera yang bercirikan 100% bahan semulajadi. Tanpa proses pengelupasan. 💚💚



 Merawat segala permasalahan kulit wajah. Jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata, kulit wajah kusam dan sekaligus memberi kesegaran dan kelembapan di wajah anda. ^___^




Memang sangat berpuas hati. Jerawat dan parut jerawat sis yang kategori kritikal ni alhamdulillah, dah makin pulih, dah makin kering. Akhirnyaa dah cantek gebu dah.
Suspa Beauty bukan saja mencantikkan kulit wajah tapi merawat sehingga anda berpuas hati..!!!!

Trial set Suspa Beauty : RM 50
Combo set : RM 130

Murah sangat aih kalau korang nak cuba. Hihi.
WhatsApp 0199001697 untuk order ;)


💚💚

No comments: