Suspa Beauty Extra Whitening :)

Bismillahirrahmaanirrahim... 

Salam sejahtera buat semua 



Kami di pihak Suspa Beauty melancarkan produk terbaru kami Suspa Beauty Extra Whitening (new) di pasaran.




Suspa Beauty Extra Whitening (new) adalah kesinambungan daripada Suspa Beauty extra Whitening Face And Body, dimana kami menambah lagi kebaikan dan khasiat di dalam krim malam kami.


Serum: RM55 tidak termasuk pos


Set terbaru kami tujuaannya adalah UNTUK MERAWAT. Jika sebelum ini, krim malam kami perlu dicampur bersama krim Whitening Booster, kini tidak lagi kerana kami telah 'upgrade' formula krim malam kami.



Hasilnya akan lebih hebat lagi! Suspa Beauty Extra Whitening set diformulasikan khas utk: 

  • MERAWAT KULIT ROSAK 
  • MEMUDARKAN JERAGAT 
  • MENGHAPUSKAN JERAWAT 
  • MENCERAHKAN KULIT 
  • MENANGGALKAN KESAN PARUT DEGIL 
  • MENGECILKAN PORI DAN PARUT BERLUBANG 
  • ANTI PENUAAN 
  • MEMBERI 'SINAR' PADA WAJAH 
  •  MENGHALUSKAN KULIT 
  • MENGANJALKAN KULIT 
  • MENGHAPUSKAN PANAU DAN PENYAKIT KULIT 
  • MELINDUNGI KULIT DARI SINARAN UV 
  • MELEMBAPKAN KULIT SEOLAH2 BARU LEPAS CUCI MUKA 
  • MEMPERBAIKI STRUKTUR EPIDERMIS

 Jangan risau, SUSPA BEAUTY mempunyai pengesahan dari KKM. :)



HARGA :

WM : RM85
EM : RM95
TIDAK TERMASUK POS

(Sangat di syorkan kpd mereka yg memiliki masalah kulit yg teruk) Sebarang pertanyaan boleh WhatsApp 

Nad : 019-9001697



 So, pengumuman pentingnya...Lepas ni dah takde set besar atau trial set. Kita ada satu set sahaja iaitu SET TRIPLE ADVANCE SUSPA BEAUTY. Lebih senang, lebih jimat dan lebih menguntungkan!!


:)


Lamanya......



Lama kot aku tak update blog ni. Sorry blog, ai masih ingat kat u tapi ai is busy sangat. Jap, aku nak update pasal Suspa Beauty. Canteeeek punya update... Hehehehe.



Suspa Beauty Extra Whitening (NEW)

 Nanti kite explain dengan lebih lanjut. New formula, new price.



With KKM (NOT)


Sebarang pertanyaan boleh WhatsApp Nad 019-9001697 :)

:)

Testimoni Hebat Suspa Beauty ;)

Okay, nak share lagi testimoni Suspa Beauty. Kulit aku dulu sebelum kahwin memang penuh dengan jerawat, tapi jerawat tu pesen naik kat dagu dan sekitar rahang. Sakit hati woooo. Tapi takpe, dengan Suspa Beauty, InshaAllah masalah tu semua boleh dirawat.



Wajah anda akan menjadi lebih anjal, berseri dan gebu.
Produk bumiputera yang bercirikan 100% bahan semulajadi. Tanpa proses pengelupasan. 💚💚



 Merawat segala permasalahan kulit wajah. Jerawat, jeragat, tona kulit tidak sekata, kulit wajah kusam dan sekaligus memberi kesegaran dan kelembapan di wajah anda. ^___^




Memang sangat berpuas hati. Jerawat dan parut jerawat sis yang kategori kritikal ni alhamdulillah, dah makin pulih, dah makin kering. Akhirnyaa dah cantek gebu dah.
Suspa Beauty bukan saja mencantikkan kulit wajah tapi merawat sehingga anda berpuas hati..!!!!

Trial set Suspa Beauty : RM 50
Combo set : RM 130

Murah sangat aih kalau korang nak cuba. Hihi.
WhatsApp 0199001697 untuk order ;)


💚💚

SUSPA BEAUTY - Merawat dan Mencantikkan Kulit Wajah Anda Secara Semulajadi!

NEW UPDATE!

sekarang dengan packaging baru

KLIK SINI!! 


RAWAT DAN CANTIK!



Memperkenalkan skincare dari buah, sayur dan susu! Set Wajah Suspa Beauty (Whitening) dihasilkan dari BUAH-BUAHAN, SUSU SEGAR dan SAYURAN untuk merawat dan menjaga kulit anda. Wink! Wink! :)

Produk bumiputera yang bercirikan 100% bahan semulajadi. Tanpa proses pengelupasan.


Suspa Beauty whitening face :
Day Cream
Night Cream
Whitening Booster
Sabun susu + gluta


Set Wajah Suspa Beauty (Whitening) dihasilkan dari BUAH-BUAHAN, SUSU SEGAR DDAN SAYURAN untuk merawat dan menjaga kulit anda!

Ramai yang tak tahu, buah-buahan mampu mencerahkan dan mencantikkan kulit wajah dengan cepat, berkesan dan lebih POWER berbanding dengan bahan-bahan lain! Buah apa? Biasanya buahan yg tinggi kandungan antioksida seperti anggur, strawberry, blueberry Semua yg berry-berry  tuu dan macam-macam lagi. 


Bukan buah je, sayur-sayur seperti sengkuang, mentimun juga dapat merawat wajah agar lebih halusss..mulussss....gebussss :))  Zaman Cleopatra dulu, mandi dengan susu bagai nak cerahkan kulit! Zaman sekarang, tak payah membazir mandi dengan susu, sebab SUSPA BEAUTY dah ade sabun susu! SUSU SEGAR OK, BUKAN SUSU PEKAT MANIS!

 SUSPA BEAUTY! 💚💚


 
 TRIAL SET HANYA RM50 💚💚


 BANYAK TESTIMONI YANG BERJAYA TAU! NANTI KITE UP LAGI :)


Jeragat pun hilang tauuu... Kritikal sangat jeragat di muka sis ni.. Sampai muka kusam aja...
Dengan SUSPA BEAUTY, Alhamdulillah... Kulit wajah semakin bersih, cerah dan segar...
Customer berpuas hati ... Kita lagi la suka.. 💚💚💚



TERDAPAT DALAM 2 SET

TRIAL SET HANYA RM50 💚💚
SET BESAR HANYA RM130 💚💚




Untuk free consultation, boleh WhatsApp Nadd di 0199001697

LETS GLOWING TOGETHER!! 💚💚💚💚💚