Rekaan Kacamata Untuk Wanita, Yeay!





Tumpang letak gambar eyie jap. Suka tau pakai spek. Sekarang pun ada pakai spek tapi spek rabun. T_T Tapi kadang-kadang bila aku terasa nak pakai spek hitam, Rayban suami aku ke kan, aku pakai la lense dulu. :P 


Perempuan ni bukan setakat barang kemas dan beg je diorang suka, termasuklah aku. Haaa, kacamata atau spek ni pun antara aksesori yang we olls suka tau. Sebab, selain dari nak bergaya kacamata ni juga berfungsi sebagai pelindung dari terik sinar mentari. Bayangkanlah korang pegi Hari Sukan anak korang, tengah hari kot kat padang tu. Mau berpinar mata weh. Hihi.


Tapi, satu je la bila pakai spek lelaki ni, cutting dia lain la sikit. Kadang-kadang tak kena pulak dengan bentuk muka ni haa.


Lelaki kan cukup sinonim dengan 3 rekaan kacamata seperti wayfarer, aviator dan sports, meh aku tunjuk pulak kacamata yang yang popular untuk kita, wanita ni..


Kacamata Aviator


Rekaan no 1 yang paling digemari oleh majority wanita adalah koleksi kacamata popular Wayfarer. Diilhamkan oleh juru terbang tentera Amerika, koleksi kacamata ini kemudiannya menjadi rekaan kacamata yang paling digemari oleh penggemar fesyen di seluruh dunia!




Kacamata Oversized


Rekaan oversized sunglasses ini pernah menjadi fenomena ketika mula-mula diperkenalkan oleh selebriti-selebriti antarabangsa seperti Nicole Richie dan Paris Hilton. Kedua selebriti terkenal ini sememangnya sinonim dengan pemakaian oversized sunglasses seperti berikut. Sesuai sangatlah dengan muka gedabak macam aku. Hihi.





Kacamata Wayfarer


Satu lagi kacamata kegemaran ramai penggemar fesyen adalah wayfarer sunglasses dengan trademark bingkai hitam yang tebal. Kini ia juga boleh ditemui dalam pelbagai pilihan warna bingkai yang menarik.





Kacamata Retro


Dan rekaan kacamata wanita popular yang terakhir adalah retro sunglasses. Pilihan bingkai yang paling popular adalah dengan rekaan bulat seperti gambar berikut. Ia sesuai dipakai oleh wanita yang mempunyai bentuk muka yang kecil.


Haa, banyak jugak kan pilihan??




Cermin Mata Clubmaster Klasik



Cermin Mata Kirten


RB2180F Sunglasses






SUSPA BEAUTY - NEW INCOME OPPORTUNITY







[ NEW INCOME OPPORTUNITY ] .
.
Assalamualaikum semua 😍 .
.
Disebabkan ramai yang PM. So right now... Nak open for this opportunity. We are looking for Authorised Agent di seluruh Malaysia . Kami buka peluang ini untuk sesiapa yang serious dan ada komitmen dalam business , serta ingin mengubah hidup dari biasa biasa ke LUAR BIASA . Lets join us ! .
.
KELEBIHAN MENJADI LUARBIASA BERSAMA DENGAN TEAM SUSPA BEAUTY.

✔️ Memudahkan customer kami untuk mendapatkan Suspa Beauty dengan agent yang terdekat di kawasan anda

✔️ Kami akan promote ig shop dan no phone anda di instagram kami . Terutama customer kami yang nak cod .

✔️ Anda akan mendapat keuntungan yang lebih banyak berbanding agent dropship/reseller sekarang. Dan anda juga boleh create dropship bawah anda.

✔️ Senang dipercayai dengan customer kerana  Suspa Beauty merupakan syarikat sah yang berdaftar dan TIDAK lagi diletakkan di kedai2 kosmetik. 

✔️ Suspa Beauty sedang menjadi fenomena so memang sangat mudah nak menjual. Telah pn memasuki corong2 radio bersama THR GeGAr. 

✅ Modal permulaan serendah rm200.
Authorised Distributor Agent hanya untuk mereka yang ada modal sahaja ya. Sesiapa yang takada modal boleh start dulu dengan dropship. So, jangan lepaskan peluang anda. Ada sesiapa berminat nak join Whatsapp Nad okay. 0199001697
.
Fast Action Fast Result! 
Let glowing together..  😊

Kelebihan Day Cream Suspa Beauty :)





Haaaa, ace bace kelebihan/kebaikan Day Cream Suspa Beauty tu. Banyak testimoni yang kite dapat tau.

Antaranya, lepas pakai day cream Suspa ni kalau tak pakai bedak pun elok je cream dah set kat muka. Nak pakai takpe tak pakai pun takpe.

:)

Nak cuba?

WhatsApp kite ye:

Nadd : 0199001697

COD kawasan tertentu di sekitar Kuala Lumpur.


Jom rawat dan cantik!!!



Salon Du Chocolat Quill City Mall


Lepas Quill City Mall ni start bukak, kitorang memang selalu jalan dalam tu padahal banyak kedai tak bukak pun lagi. Hahaha, cuci-cuci mata kedai mana yang boleh cuba nanti macam takde keje. Then, nampak lah satu kedai coklat ni. To be honest kitorang memang tak pernah makan Dip n Dip. Teringin tapi entah, tak pegi pulak cuba.

Bila survey-survey and google, ada yang cakap Salon Du ni lebih sedap dari Dip n Dip and range harga murah sikit.

So, apa lagi kitorang cubalah untuk kali pertama yang membawa ke percubaan kedua ketiga dan tak tahu berapa lagi. Hahaha. Sedap koooot!!

Tips untuk yang cepat kenyang macam kitorang, its better order satu je dulu. Air pulak, mineral sudah. Rasa macam berat sangat je coklat dengan milk shake ke ape tah. And sebelum tu takde makan berat. Heee, tapi kalau perut korang banyak space, boleh sumbat macam-macam..Ikut suke hati koranglah hahahahaha.

First time kitorang order bubble rice n brownies, kebetulan baru pas makan berat..Jenuh nak habiskan, nasiblah boleh tapau bawak balik. Kikikiki.



Jom layan koleksi gambar di Salon Du Chocolat. Tapi ade yang tak sempat edit. Malas pulak. :P




Pancake


Pancake and pizza waffle (half). Waffle tu satu dark chocolate and satu lagi milk chocolate. Yummm!! Cinnamon bun tu FOC.


 Pizza waffle lagi, kali ni tapau. Hihi.

Rice Crispies


Plate yang ada sekali dengan ice cream tu, brownies! Tapi manis sangat pulak bila digabungkan.

Pizza waffle lagi, last pieces. Kikikiki.


Favourite kitorang kat Salon Du ni, pizza waffle dia la, kitorang salu amik half je. Garing elok, makan dengan coklat tu memang kena sangat lah. :)


Tengah taip ni, teringat pulak. Nanti gaji la ajak suami pegi ngap lagi kat situ. Hihihi.


Daaaa~



Stok Suspa Beauty dah sampai!


Selamat berhujung minggu korang!

Okay nak maklumkan yang kite dah restock Suspa Beauty! Yeay!

Semalam, batch pertama pos dan COD kite dah setelkan.

Mana-mana yang nak order Suspa Beauty dan tinggal di Kuala Lumpur ni, InshaAllah kite boleh COD kan. Tapi, bukan semua tempat di Kuala Lumpur ni tau, hanya kawasan-kawasan tertentu.

Boleh WhatsApp kite untuk tahu lebih details.

Nad
0199001697

:)


Meh kite belanje gambar sebahagian dari stock kite. Hihihi.


 Suspa Beauty in the house!!


Ni pulak senarai harga untuk Suspa Beauty, senang korang nak tengok.

:) 

Nanti takde la tertanya-tanya berapa harganya kan.







 Acne Soap RM10


 
 Triple Advance Set RM85

-Gluta Soap
-Day Cream
-Night Cream


 Gluta Soap RM20


Whitening Laser Toner RM50


Anything boleh WhatsApp/sms kite naaa


Nad
0199001697



Jom rawat dan cantik!!!