On Blogger since May 2009



Lama dah aku berblog, sejak 2009 tapi banyak post dah aku privatekan. Tak sanggup lak nak baca balik. Hahahahaha. Setakat ni, 64 posts aje la yang available untuk dibaca. Blog skang pun tak macam dulu. Budak-budak pakat duk upload kat FB dan Instagram and berapa kerat sangatlah yang masih aktif berblog ni. Aku pun dah jadi suam-suam kuku.

Dulu aku siap buat contest tak menahan. HAHAHAHA. Malu ase.