Eh eh eh

Hari ni payday! Yeah. Dan semalam gak laki hakak tegur hakak. Duk uih uih lagu tu je la. Pujuk tak macam pujuk pun. Waaah, tak sabar nak shopping, barang dapu dah banyak yang habis. Haih. Esok kena buat preparation untuk khemah. Aku takde ape dah nak cakap, just ada mood nak taip. :)

8 bulan dan 2 hari.


Bertemu lagi kita dalam pelayaran kehidupan. Sebenarnya, sejak kahwin ni aku banyak jadi pelupa akan tarikh-tarikh penting dalam hidup aku. Aku dah mula rasakan yang aku dan nombor memang langsung tidak berjodoh.

Oh ya, dah masuk bulan ke 8 aku dan Detz melayari kehidupan bersama. Aku pun dah lupa sama ada aku ada cerita ke belum yang aku kerja kat tempat lain. Tapi, masih dengan sistem pendidikan yang aku cintai. Cuma kali ini, manfaat dia lebih sedikit dari institusi sebelum-sebelum ni. Selain daripada itu, aku dah semakin moody dengan tubuh badan aku ni haa. Ya ampun, gemuk gedempol baq ang. Haih. Pastu, sejak akhir-akhir ni asyik nak makan chocolate aje.

Lagi pulak, makin nak diet makin naik ada lah. Sebab tu sekarang aku nak rileks dulu. Tunggu beberapa hari lagi lepas dapat jawapan dari doktor aku akan tabur janji manis kat Detz yang aku akan kurus. Btw, Detz sebenarnya instructor mengajar senaman untuk warga emas, ibu mengandung dan orang yang patah ke sakit tulang tapi alkisah isteri beliau tak ikut arahan tu yang jadi makin mengembang.

Aku rasa Detz pun dah bosan nak dengar janji manis aku tu. Dia dah ajar beberapa step mudah untuk senamrobik, aku lak buat time aku rajin je.. Huhuhuhu. Okay la, aku nak senamrobik jap, HAHAHAHA.

Daaaa. 

Daisypath Anniversary tickers