Tickers




Daisypath Anniversary tickers





Daisypath Anniversary tickers



Sangat takde kerja. Oh btw, entry sebelum ni I ada update sesuatu tapi I draft kan dia balik since I macam tak bersedia lagi. Nanti I publish balik. Gitew. Sekadar pesanan:

WEH! TAK KURUS PUN. CANE NI??!

Dup dap dup dap..

Rasa macam ada sesuatu yang kurang.

Aduhai.

Aku malas sikit nak menaip sekarang ni sebab tema aku memang malas. RPH tak hantar, key in KSSR tak buat lagi. Aku tak faham apa yang nak jadi dengan diri aku sekarang. Maafkan. HEHEHEHEHE.

Kelam

Aku menyampoh gila kat hang!

Beri Penjelasan.

Detz, kenapa perangai teruk sangat sekarang ni? Kenape suka merajuk tak tentu hala? Kenapa susah sangat nak contact? Aduhai.


Kalau ada peluang, saya nak belasah awak cukup-cukup. Kalaulah ada peluang itu.