Car Boot Sale

First time aku join mendalah ni. Sebab ada tempat kosong kes orang tak datang. Aku celah masuklah lepas orang sebelah kate "masuklah, takpe" Hehehe. Aku sebenarnya boleh dikira pembeli tegar kat sana tapi lama dah tak pegi lepas hujung tahun lepas asyik hujan + Detz dah tak join sebab dah kerja.

TAPI, LUPA AMIK GAMBAR!!

Ngee. Aku jual preloved items aku jelah. Kecil-kecilan. Hehe. Tu je, saje nak catat kat sini.

Nak aku tepet gambar dari blog orang lain. Hehehe..


credit to : 


Kalau kira kena bayar yurang bulanan, tapi sebab tadi aku tumpang je. Dia pun tak mai kutip duit kat aku. Hehehe. Seronok, tapi tapi tapi aku lupa bawak plastik. Malu gila aku. Aku syak mesti ada suara halus mengata kat aku nak save cost. Sorry. Daah, itu sahaja..