Celcom Broadband

Setelah hampir tiga tahun aku setia kat hang, hang buat taik kat aku awal tahun baru ni noo. Tak pasai-pasai aku kena bayaq RM68 untuk 4gb. Selama ni aku duk bayaq RM68 untuk 5gb hang tau. Aku call centre hang cakap Owner yang tukar quota, aku suh Owner sendiri call, hang cakap memang asai-asai dah 4gb. Aku tanya kat booth Celcom, cakap lagu tu jugak. Habeh, aku yang bertuah dapat 5gb untuk RM68?? Aku nak suh bakal laki aku tu terminate hang dan aku nak ambil MAXIS BROADBAND yang RM68 tapi 8gb tu.

Tunggu hang hujung bulan ni. Puiii!!! PUUUUUUUUUUUIIIIIIIIIIIIIIII!!!


*update: gila typo sebab taip dalam keadaan marah*