Terhalang

Aku ada taip satu entry tengah hari tadi. Punyalah rancak aku mengumpat si Detz gara-gara kitorang tak contact sekarang kan. Tapi bila time nak publish, tetiba Broadband ni ter' disconnected bak ang, tak leh nak connect. Pastu aku tak leh save tapi aku boleh je copy-paste simpan kat mana-mana cuma aku tak nak. Aku anggap pengumpatan aku terhadap Detz dah lepas dan sepatutnya tidak di'publish.

=P