24 hari



Ye la tu, setelah 24 hari aku jugak yang mengalah sebabnya tak tahan den menanggung kerinduan. Masa aku call elok je cakap, eeee egonya dirimu, nak call pun jadi malas. Ni mesti kes bosan dah asyik mengalah ni huahuahua. Done-done lepas tu sms tanya "mari ganu x?" Tak tahu pulak aku dia amik cuti sampai seminggu. Dan aku sendiri pun last jumpa dia 14 Disember lepas. Hesh. Aku tanya bila, dia buleh cakap tak tahu. Saje letew. Aku rasa dalam nak masuk 7 tahun aku kenal dia, ni la yang paling lama kitorang tak contact. Benci betul bila aku kena mengalah. Kalau jadi laki aku, nak merajuk-merajuk macam ni aku tak kasi keluar bilik. HAHAHAHA.


p/s : Masa dia hantar sms, aku rasa macam dia baru nak ngorat aku. Gewdiwk shangat tewww..