Kenangan Hari Guru

Tetibe teringat akan sambutan Hari guru hari tuh. Banyak hadiah yang aku dapat. Sangat banyak la kot bagik aku nih. Aku tak pernah la post lagik mendalah nih kat blog. Kat Fs ade le jugak. Sangat suke.. I like..


Nih le hadiah-hadiah dari student ku. Seminggu lepas tuh baru ade mase nak bukak semua. Kalau budak-budak tanye dah bukak ke hadiah die?? Aku kate dah, tapi senanye aku tak ingat mane satu hadiah die sebab tak de name.


Dalam banyak-banyak hadiah, aku sangat terharu dan suke hadiah nih. Pemberian dari students aku. Aku guru kelas die. Banyak hukum-hukum feqh wanita dalam nih. Dalam setiap aspek. Haid, Haji dan bermacam-macam lagik..


tetibe ter'snap' gambo nih hua3!!!


thanks to parents Wan Muhammad Hafiz


Buku nih Kak Kin dapat. Lagik terharu kan. Najihah yang bagik. Ayat-ayat dalam buku nih sangat sempoi tapi amat terharu jike cikgu yang bace. Sangat... Credit to PTS..


nih inside




Sangat suke dapat mengajar di sekolah nih. Even ade terselit sedikit masalah, tapi kat mana-mana masalah tetap ade kan. Tak berape terase sangat pum masalah tuh. Yang penting, ikhlaskan diri dalam ape jua yang kite lakukan. Semoga Allah membalas ape yang kite berikan tu..