Trust Me, I'm A Doctor

nampak tak c baju biru itu??beliau sedang khusyuk mendongak tengok menu. kunun2 nak cube sumthin different yang kitorang tak penah ranggos. dop jadi stabuk keh3..


big mac untuk Detz, bign'tasty untuk doingz


humban satu jek. satu lagik aku tapau bawak balik,keh3!!


memang Detz selalu macam nie.




satu di hp mu, satu di hp ku...


kenape aku buat tajuk tu.. tu tulisan kat baju biru Detz. suke ngat ye.. "TRUST ME I'M A DOCTOR" kate2 yang selalu di ucapkan oleh doktor.. caye la kate die... senanye yang aku nak highlitekan...detz balik!!!!!!!!! tambah lagi satu minggu..4minggu!! sangat2 la mengharukan hati yang comel ini.. sangat2 gua cakap lu. kitorang berbual, tanye bertanye dan luah meluah. gi makan malam sedap-sedap kat Samsaba. ikan siakap 3rase, kailan, tomyam campur,dan air tembikai susu yang yummy!!! dan baru semalam aku tahu Detz masukkan duit yang bagi aku banyak untuk aku. tu pun hanye selepas aku sniri check. bukan dari mulut Detz. why...??? limaza??? huhu..touching tul..

Detz jarang mengiakan ape yang aku cakap. kalau aku tanye mesti jawab "ntah" "dop" sumtimes Detz jawab "tak tahu". ade satu part tengah syok gebang pasal minat meminati, aku pun gitau la..


"kalau ramai pun yang nak kat wak,wak nak kat aby je kan..?" sambil mengerling sejenak kepadenye.

Detz jawab.."erm..."

erm tande "ye" "correct" betui" huh hu... kalau ikut2 kebiasaan mesti trus Detz jawab "dop"..


tadi sebelum Detz balik, kitorang makan Mc'd..dan makan eskrem kegemaranku "mcflurry". dekat jek ngan umah aku. dah aku tak marking ag paper BI budak2. huh hu.. aku ade suh Detz mark Detz kate tak reti..(padahal malas) tahu sangat dah hua3!!!


Okay tuje...

No comments: