Friday, May 13, 2016

Diamond Foundation Suspa Beauty






MUKA BERMINYAK ???

MENCARI ASAS MEKAP YANG KERING,RINGAN DAN CEPAT MERESAP KETIKA DI SAPU ???
.
TIDAK MENCOMOTKAN MEKAP ANDA BILA BERPELUH???

Melindungi kulit dari pancaran sinar UV,habuk & debu
Bertindak sebagai asas mekap
Menjadikan solekan tahan lama
Membuatkan kulit lebih halus dan flawless
Melembabkan & memberikan nutrisi pada wajah
Menutup cela,jerawat,parut jerawat,jeragat & pori pori terbuka
Sesuai untuk pelbagai peringkat usia
Sesuai untuk kulit cerah,sawo matang dan semua jenis kulit
Harga mampu milik!! 😉
 
Rm66 tahan untuk 4 bulan penggunaan

Whasapp sekarang
0199001697

:)

 

Friday, April 15, 2016

Ultimate Perfecting Toner dari Suspa Beauty




HELLO 😎

JUST CALL ME 'AIR MAWAR'!
Nama dalam surat beranak saya Ultimate Perfecting Toner. Tp tuan saya panggil saya air mawar je disebabkan saya ni dihasilkan 100% dar bunga mawar@Rose.

Sejak saya wujud dikedai tuan saya, saya menjadi perhatian ramai wanita. Kerana bau saya yg sgt segar dan wangi dan rupa sy yg cantik ☺️

Make-up artis selalu dtg borong sy. Diorg kata, kalau semburkan saya ke wajah artis, mekap diorang akn stay lama.

Ramai wanita setuju dan cakap, saya ni melembapkan kulit diorg di kala musim panas ni 🌞

Ramai org xtahu, sy juga sebenarnya dpt mencerahkan kulit dan mengecutkan jerawat. 😍

Cara nak guna saya senang jew. Cuci muka dgn Whitening Gluta Soap,lapkan, semburkan saja sy terus ke wajah. Kemudian pakai alas mekap dan bedak..kemudian semburkan sekali ag agar mekap syg bertahan lama! Tu je 👍👍👍

Hope kita akan bersama suatu hari nanti!

Salam syg dari sy,
AIR MAWAR

Whatsapp

Nad

#suspabeautyterbaik #suspabeautyberkesan #suspabeauty #suspabeautyno1malaysia

Thursday, April 07, 2016

Suspa Beauty

Kite still jual Suspa tau! Bizi skit sebab kite dah dapat baby! Weeeee.



Whatsapp untuk info :D

Nad

Wednesday, December 02, 2015

Rekaan Kacamata Untuk Wanita, Yeay!





Tumpang letak gambar eyie jap. Suka tau pakai spek. Sekarang pun ada pakai spek tapi spek rabun. T_T Tapi kadang-kadang bila aku terasa nak pakai spek hitam, Rayban suami aku ke kan, aku pakai la lense dulu. :P 


Perempuan ni bukan setakat barang kemas dan beg je diorang suka, termasuklah aku. Haaa, kacamata atau spek ni pun antara aksesori yang we olls suka tau. Sebab, selain dari nak bergaya kacamata ni juga berfungsi sebagai pelindung dari terik sinar mentari. Bayangkanlah korang pegi Hari Sukan anak korang, tengah hari kot kat padang tu. Mau berpinar mata weh. Hihi.


Tapi, satu je la bila pakai spek lelaki ni, cutting dia lain la sikit. Kadang-kadang tak kena pulak dengan bentuk muka ni haa.


Lelaki kan cukup sinonim dengan 3 rekaan kacamata seperti wayfarer, aviator dan sports, meh aku tunjuk pulak kacamata yang yang popular untuk kita, wanita ni..


Kacamata Aviator


Rekaan no 1 yang paling digemari oleh majority wanita adalah koleksi kacamata popular Wayfarer. Diilhamkan oleh juru terbang tentera Amerika, koleksi kacamata ini kemudiannya menjadi rekaan kacamata yang paling digemari oleh penggemar fesyen di seluruh dunia!




Kacamata Oversized


Rekaan oversized sunglasses ini pernah menjadi fenomena ketika mula-mula diperkenalkan oleh selebriti-selebriti antarabangsa seperti Nicole Richie dan Paris Hilton. Kedua selebriti terkenal ini sememangnya sinonim dengan pemakaian oversized sunglasses seperti berikut. Sesuai sangatlah dengan muka gedabak macam aku. Hihi.





Kacamata Wayfarer


Satu lagi kacamata kegemaran ramai penggemar fesyen adalah wayfarer sunglasses dengan trademark bingkai hitam yang tebal. Kini ia juga boleh ditemui dalam pelbagai pilihan warna bingkai yang menarik.





Kacamata Retro


Dan rekaan kacamata wanita popular yang terakhir adalah retro sunglasses. Pilihan bingkai yang paling popular adalah dengan rekaan bulat seperti gambar berikut. Ia sesuai dipakai oleh wanita yang mempunyai bentuk muka yang kecil.


Haa, banyak jugak kan pilihan??




Cermin Mata Clubmaster Klasik



Cermin Mata Kirten


RB2180F Sunglasses