Monday, April 22, 2019

Penapis Air Cuckoo

Semua brand penapis air pun sama je!!
Jangan cepat buat keputusan, pilih penapis air yang berkualiti untuk keluarga tersayang. Ambil masa sikit, buat lah kajian mengenai semua jenis jenama penapis air yang ada di pasaran.
Okay sekarang saya nak bagitahu ni, kenapa perlu pilih Cuckoo berbanding yang lain. Cuckoo memberi jaminan service dan penukaran filter yang baru setiap EMPAT BULAN. 👍👍
Kenapa ada banyak jenis filter dalam satu mesin penapis air?? Ini lah teknologi Cuckoo. Setiap filter mempunyai fungsi masing-masing. Sekarang dah faham kenapa perlu dapatkan informasi yang betul dari saluran yang betul?
Hubungi saya sekarang, saya boleh terangkan segala persoalan awak mengenai kebagusan Cuckoo. 😎








Cuckoo Water Purifier

Panas sangat cuaca lately kan? So kenalah minum banyak air so that badan kita stay hydrated.
Taknak ke consider pasang water filter kat rumah? 
Rasanya inilah masa yang paling sesuai untuk pasang untuk family. 
Serious saya cakap, ada water filter ni memang sangat senangkan kerja. 
Anak anak pun jadi suka nak minum air kosong tau. 
Nak tanya dulu pun boleh, klik je link ni untuk terus whatsapp saya tau 








OLESS LIPBALM by ZM Beauty








LIPBALM NATURAL YANG SELAMAT JIKA TERTELAN
.
.

😭SELALU REBUT LIPSTIK DENGAN ANAK DARA?

Zaman sekarang cinonit² lagi dh pandai dh nk oles² bibir kasi merah kan🤣tapi kalau nak bagi lipstik pastikan yang selamat,budak kecik nih bukan leh caya sangat...satgi di jilat²nya bibir tuh😋

.
.
Pasni takyah risau nak rebut² lipstik ngn anak² lagi dah...gerenti anak korang suka,warna lembut ja...bau sedap🤩yang penting sekali selamat kok dijilat²...memang dia akn jilat² sebab sedap sungguh bau strawberry🍓😘
.
.
.
Oless lipbalm adalah 100% menggunakan bahan natural tanpa bahan kimia yang selamat digunakan oleh semua peringkat usia. Ia juga dihasilkan secara homemade. lipbalm organik ini sesuai dipakai oleh kanak-kanak tanpa kesan sampingan jika tertelan.


OLESS by ZM Beauty
Lipbalm strawberi yang sesuai untuk semua


Bahan² :

🍓 Minyak Zaitun
🍓 Vit E
🍓 Lilin Lebah
🍓 Perisa dan pewarna natural strawberi

Isi kandungan : 5g

Disclaimer : Boleh dipakai oleh kanak² dengan selamat


Pssttt..raya nanti bolehlah letak kat handbag anak,hilang oless...hilang oless...hilang olessss🤣 habis?suh mak beli lagi ye nakkk🙊

*preorder now*

Saturday, November 11, 2017

Ya Ampun

Lamanya la aku tak update blog ni. Bukan takat nak update blog, nak bukak laptop pun malas. Tambah kerja sekarang tak payah nak hadap pc or laptop sangat pun. Dulu boleh selit-selit time nak buat soalan exam. Tambahan pulak aku tengah pregnant 2nd baby. Lagi la takde mood nak buat ape. Makan je la aku rajin.

Anak sulung pun dah besar 1y 10m. Tapi bagi nurse anak itu kecik lagi sebab aku pregnant sebelum anak sulung 2y. Alahai, nak buat macam mana. Dah rezeki kehkehkeh. Cuma setiap kali check up nurse duk pesan lepas ni ambik lah perancang. Heee.

Aku sebenarnya ada satu lagi blog, lepas kahwin la kononnya nak cerita details kan pasal kehidupan lepas kahwin tapi tak la jugak berjalan. Dulu rajin gak tapi lepas lahirnya anakanda, tidaklah aku rajin.


Ni gambar masa raya puasa hari tu. Dah besar dah dia. Kadang datang jugaklah dalam fikiran, tak sangka pulak aku kahwin dengan orang yang aku kenal dari zaman belajar. Aku rasa kalau dak batch aku kenang kembali mesti diorang sakit hati. Aku bukan nak dengar diorang cakap jangan dating dengan suami aku tu. Hahahaha. 

Aku memang obses dengan suami aku tu, nak buat macam mana. Aku dah taubat dah dengan kesalahan lalu. Semoga kitorang terus bahagia hingga ke jannah. Kikiki.

Jangan lupa doakan aku selamat bersalin anak kedua bulan 12 nanti. 


Ada masa aku taip lagi. Mungkin 2 tahun lagi kahkahkah!!



Friday, May 13, 2016

Diamond Foundation Suspa Beauty






MUKA BERMINYAK ???

MENCARI ASAS MEKAP YANG KERING,RINGAN DAN CEPAT MERESAP KETIKA DI SAPU ???
.
TIDAK MENCOMOTKAN MEKAP ANDA BILA BERPELUH???

Melindungi kulit dari pancaran sinar UV,habuk & debu
Bertindak sebagai asas mekap
Menjadikan solekan tahan lama
Membuatkan kulit lebih halus dan flawless
Melembabkan & memberikan nutrisi pada wajah
Menutup cela,jerawat,parut jerawat,jeragat & pori pori terbuka
Sesuai untuk pelbagai peringkat usia
Sesuai untuk kulit cerah,sawo matang dan semua jenis kulit
Harga mampu milik!! 😉
 
Rm66 tahan untuk 4 bulan penggunaan

Whasapp sekarang
0199001697

:)